News , Guide

150 σεφ μαγείρεψαν σε έναν τετραήμερο πολυτελή γάμο με 550 καλεσμένους στην Κύπρο

Το event φιλοξένησε το City of Dreams Mediterranean

Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2024

Τον μεγαλύτερο γάμο υψηλών προδιαγραφών που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, με περισσότερους από 550 καλεσμένους απ’ όλο τον κόσμο, φιλοξένησε πρόσφατα το City of Dreams Mediterranean.

Η εκδήλωση, την οποία επιμελήθηκαν ξένοι και Κύπριοι διοργανωτές γάμων, διήρκεσε συνολικά τέσσερις μέρες, κατά την διάρκεια των οποίων οι καλεσμένοι, που έφθασαν από την Ινδία, την Ταϊλάνδη, το Ντουμπάι, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες, φιλοξενήθηκαν στο θέρετρο.

Όλο το τετραήμερο, πραγματοποιούνταν τέσσερις έως έξι προγραμματισμένες εκδηλώσεις ανά ημέρα, σε κάθε μία από τις οποίες οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν διαφορετικό μενού.

Στην ετοιμασία του φαγητού καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραήμερου, συμμετείχαν περίπου 150 σεφ, οι οποίοι ετοίμαζαν σε καθημερινή βάση, ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες από διεθνείς κουζίνες.

Με 500 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και μια μεγάλη γκάμα από εκλεκτά εστιατόρια, καθώς και χώρους πολλαπλών χρήσεων, το City of Dreams Mediterranean αποτελεί μια ασυναγώνιστη επιλογή για τη διοργάνωση γαμήλιων τελετών και άλλων εκδηλώσεων στην Κύπρο.

Ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και Cyprus Casinos κ. Grant Johnson, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την ομάδα μας που με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό της κατάφερε να πραγματοποιήσει με επιτυχία μια εκπληκτική εκδήλωση. Τέτοιες διοργανώσεις αναδεικνύουν το City of Dreams Mediterranean ως κορυφαίο και μοναδικό γαμήλιο προορισμό, μέσω του οποίου εισρέουν εκατομμύρια σε έσοδα στην κυπριακή οικονομία, προωθώντας επίσης το νησί σε μακρινές τουριστικές αγορές».

Περισσότερα για το City of Dreams Mediterranean
Το City of Dreams Mediterranean, το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης, είναι το μεγαλύτερο και κορυφαίο θέρετρο στην περιοχή. Διαθέτει 14όροφο πολυτελές ξενοδοχείο με 500 δωμάτια και σουίτες, πάνω από 8.000τ.μ. συνεδριακών και εκθεσιακών χώρων, υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park για όλη την οικογένεια, εκλεκτούς χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός βασίζεται στα διεθνή πρότυπα πολυτέλειτηςτης Melco, που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για το πολυθεματικό θέτηςρο της Κύπρου, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός έχει έντονο μεσογειακό χαρακτήρα. Το City of Dreams Mediterranean αποτελεί μια παγκοσμίου κλάσης ανάπτυξη, ορόσημο για την Κύπρο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν του νησιού, προσελκύοντας χιλιάδες νέους τουρίστες και συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιμετώπιση της εποχικότητας.

www.cityofdreamsmed.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close